Bjuvs burnouten 11 augusti 2007

image46

Tjabba!
Nu ska ni få höra.....om den härliga Lördagen den 11 augusti 2007, då den årliga Bjuvs burnouten höll stånd...öhh...höll fart...nää det gjorde den inte heller...bara 30km/timmen typ...hahaha...ja,ja.

image47

Vi åkte till Hedvalla i Bjuv där Bjuvs burnouten höll till...fullt med jänkebilar och även flertal hojar som ställts upp för visning. Denna Pontiac Safari stationwagon var den bil som vi åkte raggarkortegen med....Min gubbe Thom(på bild) var chaffis för denna bil.

image48

Solen lyste över Bjuvs burnouten och det var tävlingar och avreagering på fransosen(slå sönder en liten stackars vit peugot). Knallemarknad fanns runt området och det var mycket orginella jänkebilar att titta på.

image49

Även vanliga volvos stod och visade upp sig...*s*....(syns en snett till höger på bilden ovan).

image50

Och här hittade vi vår vän Per oxå....så vi gick tillsammans och kollade hojar och bilar.

image51

image52

image53

image54

Efter en dags roliga events på området sätter vi oss ner vid vår bil och börjar dricka bira, i väntan på att få köra raggarkortegen runt hela Helsingborg...*s*...gurglar oss rena i halsarna, så vi kan sjunga till meduza sen...he,he...(chaffisen Thom dricker naturligtvis läsk).

image55

Ägaren till bilen sitter i huven...

image56

Japp, DÅ KÖÖÖR VII!!!!....*asg*.......kan säga att det fattas två pers som inte fick plats på FOTOT....trodde ni jag skulle säga att dom inte fick plats i BILEN???...hahahaha.....näääää!  Fan vilken dubbelhaka jag fick när jag skulle tränga in mig för att synas på fotot...hahahahaha...*asg*.....det var det inte värt....*s*.

image57

BRUM BRUM..........vi svänger ut på nån större väg.....

image58


IIIEEEEEHHHAAAA!!!!!..........Vi sjungskriker hysteriskt till Medusa som ljuder på högsta volym i stereon...*s*...har askul!  Dunkar takten i plåten....*dunk* *dunk*....vi hade amerikanska flaggan både bak på bilen och på brädan därfram innanför fönstret...precis som det ska vara.....åsså dödskallar med flames klistrade på sidorna...hahahaha.....*s*.

image59

Här är ett stopp ....alla pausar...behövs ibland...*s*....

image60

Mötte dessa tjejer i pisserännan bakom huset.....jättetrevliga o goa tjejer som vi blev vänner med där:)

image61

Gammal ambulans........JÄTTEGAMMAL ambulans...*s*.

image63

Efter att vi lämnat alla fyllekajjor till Billesholmsparken för vidare fest...så åkte vi hem o parkerade jänkebilen....får stå på vår parkering tills imorrn, då ägaren ringer...då åker vi dit med den...*s*...fan, va kul vi haft idag! Längtar redan tills nästa års Bjuvs burnout:)



Rockhimlenmöten..hur det går till...*s*.

image19

Oftast så går våra rockhimlenmöten väldigt seriöst till och är oftast hemma hos någon av oss.

image20

Här sitter jag o lyssnar i en diskussion...

image21


image22

Vi kan diskutera både länge och intensivt ang. smådetaljer och stora viktiga saker som anses nödvändigt...jag och Gina gaddar ihop oss i en diskussion...*s*...

image24

ojj...här var vi nog inte nyktra...*asg*....

image25

Här är vi på väg mot "Stinsen för ett annat Rockhimlenmöte i samband med mat o dryck...*s*. Inte samma dag som andra bilderna ovan.

image26

Thom o Mia på middagsmöte på "Stinsen"....vi hade dagordningen på bordet....eller var det spritmenyn???

image27

Jocke (basist i BaiBang och Steevi Jaimz) o Peter på vårt middagsmöte på "stinsen".

image28

Jocke o sarah (är sambos och har två små knott ihop).....friar han måntro???

image29

Mia, Gina och jag , när vi alla är på väg till annat roligare ställe....*s*. Vi alla gick i armkrok...vad tror ni...hahahaha...balansen var inte den bästa jue.......stadigare så här....he,he...

image30

Jag sträcker mig efter nötterna eller nåt...alltså inte Jockes nötter.......JORDNÖTTERNA!!!......o Jocke ser helt förskräckt ut...*asg*.....

image31

Jag o Gina rockar loss på dansgolvet....nu tror jag hela Rockhimlenmötet har ballat ur.....*asg*...tror inte ens jag hörde Gina klubba mötet avslutat...hahahaha....*s*.

Ja, så kan det gå ibland på Rockhimlenmötena....ibland väldigt seriöst, men ibland kan de spåra ur totalt...*s*.
Men vi har full koll på läget...*s* och vi har gjort  bra ifrån oss i år. Många bra recensioner i tidningarna.
Nu planerar vi redan inför nästa års rockhimlenfestival;)

50års-kalas på "Ribban" i Malmö den 4 augusti

image15

Det var en underbar dag, solen sken och det var varmt, och jag, Thom och och en polare åkte till "Ribban" i Malmö på 50års-kalas.
MÅNGA kom på denna 50års-kalas och det var uppbyggt massa partytält (varav en av Rockhimlens tält som vi gett honom)med våra gamla Rockhimlen kylskåp(som vi gett honom he,he) o massa bord o stolar.
Det fanns även en scen med musikinstrument och PA-anläggning, där band spelade och  födelsebarnet himself uppträdde med härlig bluessång med backup från 2 trubadurer, medans vi andra dansade eller satt o njöt av sången.
Det var picknik och alla hade tagit med egen mat och dryck. Vissa hade tagit med sig filt och slog sig ner på gräsmattan och njöt.
Vi hade även ett överaskningsuppträdande till Födelsedagsbarnet och han blev mäkta snopen när han såg ett gäng karlar utklädda till sexiga kvinnor i häftig utstyrsel dansa och strippa till "it´s raining men" och "YMCA" och sen gick över till "Ballongdansen" och då var det endast ballonger kvar som täckte könen....även dom sprack och karlarna sprang spritt språngande nakna som ett avslut iväg genom hela skaran med folk , och ner till vattnet.
Min karl var naturligtvis i den skaran av karlar som ställde upp på detta uppträdande...*asg*.
Thom ser ni sitter o njuter ovan och nedan ser ni svågrarna.
Födelsedagsbarnet himself, som oxå och hjälpte oss bygga upp festivalbyn till festivalen i somras, samt även var konferencier till headlinerbandet Gotthard på lördagen....vi har nu utsett honom att vara Rockhimlens konferencier ÅRLIGEN!...*s*.
Jag får poängtera att det var väldigt stor släkt där...*s*.

image16


Nedanför ser ni "Svärra" i Hårdrocksgruppen Cloudscape med sin tjej, några vi blev glada o se eftersom dom är våra vänner IRL, och vi även träffats då Cloudscape spelade på Rockhimlenfestivalen i juli, hos oss.

image17

image18

Konstigt nog så finns det inga foton på mig...för det är jag som håller i kameran...*s*.
Vi hade även med videokameran och filmade en del....så på videokameran är jag med litegrann i varjefall...he,he. Vi filmade uppträdandet åsså...he,he.

Helsingborgs rock- och metalfestival 13-14 juli

image9

Helsingborgs rock- och metalfestival 2007 blev lyckad, dock endast mellan 800-900 pers som besökte oss....vi hade hoppats på fler besökare...men som första års festival är det dock bra.....vi räknar med ett par tusental nästa år:)
Massa bra rockband, öltält, tattuering, knallemarknad och härlig festivalstämning!
Alla banden blev nöjda över servicen dom fick och de ville komma tillbaks nästa år igen, sa de...*s*.
image10

Headlinerbandet Gotthard var jättenöjda och tyckte det var så välorganiserat och att vi hade jättebra service.

Fler bilder från Rockhimlens festival kommer att läggas in på Rockhimlens hemsida www.rockhimlen.com

Vi behöver fler funktionärer och hjälpare till nästa års festival, så ta gärna kontakt med oss om ni känner att ni vill hjälpa till att jobba på festivalen och samtidigt se en massa bra band och njuta av festivalen...*blink*.

RSS 2.0