Bjuvs burnouten 11 augusti 2007

image46

Tjabba!
Nu ska ni få höra.....om den härliga Lördagen den 11 augusti 2007, då den årliga Bjuvs burnouten höll stånd...öhh...höll fart...nää det gjorde den inte heller...bara 30km/timmen typ...hahaha...ja,ja.

image47

Vi åkte till Hedvalla i Bjuv där Bjuvs burnouten höll till...fullt med jänkebilar och även flertal hojar som ställts upp för visning. Denna Pontiac Safari stationwagon var den bil som vi åkte raggarkortegen med....Min gubbe Thom(på bild) var chaffis för denna bil.

image48

Solen lyste över Bjuvs burnouten och det var tävlingar och avreagering på fransosen(slå sönder en liten stackars vit peugot). Knallemarknad fanns runt området och det var mycket orginella jänkebilar att titta på.

image49

Även vanliga volvos stod och visade upp sig...*s*....(syns en snett till höger på bilden ovan).

image50

Och här hittade vi vår vän Per oxå....så vi gick tillsammans och kollade hojar och bilar.

image51

image52

image53

image54

Efter en dags roliga events på området sätter vi oss ner vid vår bil och börjar dricka bira, i väntan på att få köra raggarkortegen runt hela Helsingborg...*s*...gurglar oss rena i halsarna, så vi kan sjunga till meduza sen...he,he...(chaffisen Thom dricker naturligtvis läsk).

image55

Ägaren till bilen sitter i huven...

image56

Japp, DÅ KÖÖÖR VII!!!!....*asg*.......kan säga att det fattas två pers som inte fick plats på FOTOT....trodde ni jag skulle säga att dom inte fick plats i BILEN???...hahahaha.....näääää!  Fan vilken dubbelhaka jag fick när jag skulle tränga in mig för att synas på fotot...hahahahaha...*asg*.....det var det inte värt....*s*.

image57

BRUM BRUM..........vi svänger ut på nån större väg.....

image58


IIIEEEEEHHHAAAA!!!!!..........Vi sjungskriker hysteriskt till Medusa som ljuder på högsta volym i stereon...*s*...har askul!  Dunkar takten i plåten....*dunk* *dunk*....vi hade amerikanska flaggan både bak på bilen och på brädan därfram innanför fönstret...precis som det ska vara.....åsså dödskallar med flames klistrade på sidorna...hahahaha.....*s*.

image59

Här är ett stopp ....alla pausar...behövs ibland...*s*....

image60

Mötte dessa tjejer i pisserännan bakom huset.....jättetrevliga o goa tjejer som vi blev vänner med där:)

image61

Gammal ambulans........JÄTTEGAMMAL ambulans...*s*.

image63

Efter att vi lämnat alla fyllekajjor till Billesholmsparken för vidare fest...så åkte vi hem o parkerade jänkebilen....får stå på vår parkering tills imorrn, då ägaren ringer...då åker vi dit med den...*s*...fan, va kul vi haft idag! Längtar redan tills nästa års Bjuvs burnout:)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0